24.8.13

nystart

Inser att det inte är särskilt många inlägg sedan jag skrev om höstlöv på pilträden utanför mitt fönster ..och nu är dess grenar fulla av gröna knoppar. Förvisso är vintrarna i Canberra inte särskilt långa, men jag måste erkänna att jag varit lite snål med uppdateringar på sistone. Därför tar jag tillfället att nystarta i och med årtidsskiftet.

Och här får ni bildbevis att det officiellt är vår i Canberra. Trots de dramatiska gråa skyarna lyser de nya löven intensivt och vittnar om varmare kommande vindar.

Och den här slutsatsen har jag kommit fram till i vinter, och så sammanfattar jag de senaste väldigt vardagliga, och ibland halvdaskiga, månaderna:

Men nu, vår alltså, och ett och annat att se fram emot. För jag, likt ljuset, fåglarna och pilträdens små löv, tittar fram och kommer sannerligen till liv när våren tågar in. Det spritter i pysselfingrarna mina och dagarna och timmarna räcker inte till åt alla de projekt jag vill starta. Som jag har fixat och donat denna vackra våriga lördag. 


Hoppas att du njuter av din helg lika mycket som jag gör! Vårhälsningar från landet långt borta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar