31.8.13

jordgubbsmelodier

Sjukan sitter i sig. Den är sannerligen av det tjurigare slaget. Men jag har det gott ändå, jordgubbssmoothie till frukost och lite trevlig musik fungerar uppiggande. Håkan Hellström och Monica Zetterlund får turas om att inspirera och roa med sina ljuva melodier och välvalda ord.

Sorterade några lådor häromdan och fann den ytterst speciella lilla målningen som Mitch syster skapade åt oss när vi förlovat oss. Tänk att man kan få vara så kär fortfarande. Kanske inte så många fjärilar i magen längre, men den typen av kär som känns trygg och stark. Mitt hjärta slår inte längre kullerbyttor i hans närvaro, men mitt hjärta ler. 

Mitt tips till sökande singlar: att leta efter en bästa vän som låter en vara en själv och som får en att skratta mycket, det tror jag är vist. Mitt tips till icke-singlar: att sträva efter att ta fram det bästa i varandra och att prioritera att ha roligt ihop, det tror jag är klokt.

En härlig dag önskar jag dig som läser detta!

Förresten, kom just att tänka på att jordgubbe på engelska i princip betyder "dirty old man"..haha, så komiskt och konstigt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar