30.11.12

gammalt blir nytt


Jag är barnsligt förtjust i det här med att återanvända. Denna passion har speciellt utvecklat sig de senaste två åren och öppnat upp en ny spännande värld för mig. Gamla ting har fått ett helt nytt värde och second hand butiker har lagts överst på listan för mina 'favorit-häng'. Där går jag ofta på skattjakt för att finna det vackra och unika bland en hel del halvdant och ganska mycket skräp. Det är så fint för det tvingar mig att vara kreativ, tänka nytt och se på ting annorlunda. Det är också angenämnt för min plånbok och på så vis hemskt tacksamt för en icke fisförnäm reajägare som jag. 

Om du kommer på återanvändnigsidéer vad gäller juldekoration och klappar får du hemskt gärna dela med dig, jag tar gladeligen emot tips och inspiration! 

Igår tog jag mig en tur till en second hand butik och fann en simpel vit lampskärm och ett gäng virkade dukar, med lite lim blev de sedan ett.


Kuddfodral fann jag också, nu vältvättade vill jag lova, som ger mig minnesbilder av min fina farmor sittandes i hennes bruna plyschsoffa.


En väldigt mysig och trivsam första advent önskar jag dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar