26.10.12

wollongong


Herr Butler och jag bestämde oss för att den australiensiska sommaren officiellt startat och att vi därför borde ta vara på den på bästa sätt. Till Wollongong, en stad längs kusten aningen söder om Sydney, begav vi oss därför förra helgen för att hylla sommarens start. En djembe och en digeridoo fanns i bagaget och Herr Butler samlade ihop några slantar under fredagskvällen som gatumusikant. Slantarna spenderades bland annat på milkshakes och solglasögon dagen efter - livsnödvändiga ting under Australiens obarmhärtiga sol. Kim Churchill var soundtracket till större delen av kustvistelsen, för avancerat gitarrspel tillsammans med en sammetslen röst speglar känslan av havet så väl, så inbjudande men respektingivande ..och aningen mystiskt. Klicka här för att själv lyssna på hans ljuva toner! Lördagens middag lagades i fiskehamnen bredvid ett rostigt sjul, så vackert i eftermiddagssolen. Det var det tydligen fler som tyckte för under vår middag hann vi med att skåda tre olika brudpar fånga ögonblick från sin dag genom att fota sig just där. Sannerligen middagsunderhållning av hög klass. Söndag morgon hamnade vi på en strand där en surftävling hölls och Mitch passade på att ta några bilder på de medverkande (du kan se en av dem här nedan) medan jag njöt av mitt morgonte.

Så fylls jag återigen av tacksamhet för en helg så uppfriskande och stimulerande för själen. Det blir så uppenbart under dagar som dessa att vi är jagade av Guds godhet!

Surely your goodness and unfailing love will pursue me all the days of my life. 
Psalms 23:6

Ps. Det finns en knapp längst nere på sidan du kan trycka på om du vill få dessa inlägg direkt till din email, om det är något du skulle vilja :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar